Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

XPEL Paint Protection Film

Ultieme bescherming voor je wagen

Lucid Detailing is gecertificeerd installateur van de meest geavanceerde autofolie die er vandaag de dag op de markt te vinden is: XPEL Ultimate Plus en XPEL Stealth Satin. Deze folies worden vakkundig met geavanceerde apparatuur uitgesneden op maat van je wagen. Ze bieden een onzichtbare laag die je autolak uitstekend beschermt tegen steenslag, krassen, vuil, zuren en zout uit de directe omgeving.

Paint Protection Film ofwel PPF werd aanvankelijk bedacht en ontwikkeld door het Amerikaanse leger om helikopterrotoren en andere onderdelen te beschermen tegen vuil. De film is zelfherstellend, wat betekent dat bij warmte de toplaag van de folie zichzelf herstelt van lichte krassen. Afname van transparantie en verkleuring door UV-blootstelling is bij deze krachtpatser verleden tijd.

 

Voordelen van PPF:

  • Bescherming van je autolak tegen krassen, steenslag, swirls door slechte wastechnieken, en chemische schade door insectenresten en vogeluitwerpselen.
  • Uitmuntende optische helderheid, geen verkleuring, en makkelijk in onderhoud.
  • Zelfherstellend door toepassing van warmte van de motor, zon en waswater.
  • Ieder auto-onderdeel heeft een folie op maat, waardoor de meeste panelen in een paar uur tijd vervangen kunnen worden.
Meer informatie

XPEL Ultimate Plus

De ultieme zelfherstellende bescherming voor je autolak

Meer informatie

XPEL Stealth Satin

Superieure bescherming met een unieke satijne afwerking

Benieuwd hoe we jouw wagen aanpakken?

Maak snel een afspraak en kom langs in ons detail center!