Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Car wrap

Van een nieuwe kleur tot opvallende afwerking: car of motor wrap geven je voertuig in korte tijd een compleet nieuwe look én bescherming tegen waskrassen en zuren van het wegdek.

Wrapped in love

Je wagen zonder verfbeurt een andere kleur geven? Zin in een originele print, opvallende afwerking of strepen op je auto voor een sportieve uitstraling? Lucid Detailing voert vinyl car wrapping uit met zorgvuldige en vaste hand van auto’s, bestelwagens en motors.

Je kan kiezen uit een uitgebreide collectie van kwaliteitsvolle en duurzame wrapfolies in diverse klassieke kleuren, flip-kleuren met een levendig kameleoneffect, en nieuwe trendy kleuren met een glossy, metallic, satijne of matte uitvoering.

In tegenstelling tot het herspuiten van je wagen, geven we met behulp van vinylfolie je auto in korte tijd een compleet nieuwe look, waarbij de onderliggende, originele lak mooi beschermd blijft tegen waskrassen en zuren van het wegdek. 

Aangezien vinylfolie volledig te verwijderen is, kan je de aangebrachte kleur of afwerking verwijderen bij verkoop van de wagen of naar wens vervangen door een nieuwe car wrap.

Naast onze magische autoveranderingen, helpen we onze motorklanten graag met het verwezenlijken van hun ideeën. Gedeeltelijk in onderdelen, motorbakken of in het geheel? We can wrap it all!

Hoe gaan we te werk?

  • In de eerste plaats krijgt je wagen of motor een volledige inspectie. Zo kunnen we de nodige werktijd inschatten, voorbereidingen treffen op eventuele probleemzones en de oplossing met jou overleggen. We geven je graag kleuradvies, leggen alle opties aan je voor en staan je te woord bij al je vragen.
  • We starten natuurlijk met een stevige wasbeurt. Wanneer het oppervlak de correcte reiniging heeft ondergaan en volledig ontvet is, zal de wrap zich bij het installeren veel beter hechten. Mocht je de wrap later willen verwijderen, dan is een schone originele lak essentieel om dit schadevrij uit te voeren.
  • We meten en snijden de wrapfolie nauwkeurig volgens de afmetingen en contouren van je wagen. Vervolgens brengen we de folie vakkundig aan, werken de randen netjes af en monteren verwijderde onderdelen terug. Na een laatste inspectie overhandigen wij je met veel plezier je ‘nieuwe’ liefde terug.
  • Eventueel kies je nog voor een Ceramic Coating aan te laten brengen voor extra bescherming. Op die manier behoudt de wrap nog langer zijn looks en is je wagen of motor gemakkelijker schoon te houden door de vuil- en waterafstotende coating.

Benieuwd hoe we jouw wagen aanpakken?

Maak snel een afspraak en kom langs in ons detail center!